Αγώνας Autumn Race
Αγώνας Autumn Race

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης (Ι.Ο.Μ.) σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο του Τσεσμέ διοργανώνουν τον "Aegean Autumn Race" από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2013. Η διοργάνωση αποτελείται από:
- Δύο όρτσα-πρίμα διαδρομές που θα διεξαχθούν στη Μυτιλήνη το Σάββατο 28/9. Ο αγώνας  συμπεριλαμβάνεται στο Αγωνιστικό Ημερολόγιο της ΕΙΟ/ΕΑΘ.
- Μία διαδρομή ανοιχτής θάλασσας με εκκίνηση από τη Μυτιλήνη την Κυριακή 29/9 και τερματισμό στον Τσεσμέ. Ο αγώνας αποτελεί τμήμα του αγωνιστικού προγράμματος της Τουρκικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει ως εξής:
Πέμπτη 26/9: Άφιξη σκαφών και τελωνειακές διατυπώσεις.
Παρασκευή 27/9: Εκδρομή στο Πλωμάρι και έναρξη εγγραφών. Αναχώρηση στις 10.00 με λεωφορεία για το Πλωμάρι και επιστροφή στις 16.00 στη Μαρίνα Μυτιλήνης. Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη στο Μουσείο Βρανά, στο Μουσείο Ούζου Βαρβαγιάννη και περιήγηση στη πόλη του Πλωμαρίου. Το απόγευμα της Παρασκευής από τις 17.00 ως τις 20.00 θα γίνονται στα γραφεία του Ι.Ο.Μ. οι εγγραφές των σκαφών.
Σάββατο 28/9: Το πρωί του Σαββάτου συγκέντρωση κυβερνητών στα γραφεία του Ι.Ο.Μ. στη μαρίνα Μυτιλήνης, έλεγχοι σκαφών και στη συνέχεια 2 όρτσα - πρίμα ιστιοδρομίες. Απονομή και τελετή λήξης στη Μαρίνα Μυτιλήνης.
Κυριακή 29/9: Οffshore αγώνας Μυτιλήνη-Τσεσμέ. Απονομή και τελετή λήξης στη μαρίνα του Τσεσμέ.

Η διοργάνωση υποστηρίζεται από τις Μαρίνες της Μυτιλήνης και του Τσεσμέ, όπου και θα φιλοξενηθούν τα σκάφη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο αγώνας απευθύνεται σε σκάφη καταμετρημένα κατά IRC, IMS/ORC, ενώ θα υπάρξει και μία κατηγορία για τα μη καταμετρημένα σκάφη.
Φιλοδοξούμε ο αγώνας αυτός να φέρει πιο κοντά τα πληρώματα των γειτονικών ομίλων και των δύο χωρών και να συνεχιστεί και στο μέλλον καλύπτοντας κάθε χρόνο διαφορετικούς προορισμούς.
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και την προκήρυξη θα βρείτε στις ακόλουθες ιστοσελίδες, οι οποίες θα εμπλουτίζονται συνεχώς μέχρι την ημέρα του αγώνα: www.i-o-m.gr and www.cesmemarina.com.tr.
Συνημμένα θα βρείτε αίτηση συμμετοχής (entry form) για τον αγώνα, την οποία μπορείτε να στείλετε στο email: info@i-o-m.gr.

Συννημένο : Download

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΜ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟY 2017 ΣΤΗΝ ΚΩ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ

ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ

ΚΩΔΙΚΟΣ