Συμμετοχή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα 2016

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης θα συμμετέχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον Κόλπο της Παροικιάς από τις 25 έως τις 27 Μαρτίου 2016. Πρόκειται για ένα σημαντικό αγώνα, καθώς από αυτόν προκρίνονται οι αθλητές/τριες που θα συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και την προεθνική ομάδα.

Τη Λέσβο θα εκπροσωπήσουν συνολικά 8 αθλητές και αθλήτριες από το Τμήμα Τριγώνου του ΙΟΜ. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Laser 4.7 θα συμμετέχουν οι αθλητές: Κωφόπουλος-Λυμπέρης Σταμάτιος, Αθηνιώτης Αλέξανδρος, Βαμβουρέλλης Δημοσθένης, Βαλαβάνης Γεώργιος και στην κατηγορία Optimist οι αθλητές και αθλήτριες: Δελόγκου Σοφία, Γενιτσαριώτης Γεώργιος, Γενιτσαριώτη Μαριάνθη και Κονιαρέλλης Νικόλαος. Την ομάδας του ΙΟΜ θα συνοδέψουν ο προπονητής του Τμήματος κ. Νίκος Παρίντας και ο αρχηγός της αποστολής κ. Γιάννης Δελόγκος, μαζί με την κα. Δέσποινα Γενιτσαριώτου και τον Δημήτρη Κονιαρέλλη. Συνολικά στους αγώνες θα συμμετάσχουν 137 αθλητές/ριες από 14 Ναυταθλητικά Σωματεία από όλο το Αιγαίο και την Κρήτη: εκτός από τον ΙΟ Μυτιλήνης και τον ΝΟ Πάρου, θα υπάρχουν αποστολές από τους ΝΟ της Χίου και των Καρδαμύλων, της Κω και της Ρόδου, της Σύρου, της Άνδρου και της Αντίπαρου, ενώ θα έρθουν από την Κρήτη ο ΙΟ Χανίων και Αγίου Νικολάου και οι ΝΟ Χανίων, Ηρακλείου και Γαζίου.

Τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μυτιλήνης υποστηρίζει η Setur Marina Μυτιλήνης και ο Ναυτιλιακός Εξοπλισμός Λέσβου – Ναυτίλος. Οι αποστολές του ΙΟΜ στους αγώνες υποστηρίζονται από τη Hellenic Seaways και το τοπικό πρακτορείο του κ. Δημάκη, που προσέφεραν έκπτωση για τη μεταφορά των αθλητών και των σκαφών τους.

Ευχόμαστε σε όλη την ομάδα που θα εκπροσωπήσει το νησί μας καλή επιτυχία στους αγώνες.

Με την ευκαιρία του πρωταθλήματος θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τα παιδιά της Λέσβου, αλλά και τους γονείς τους, που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία και την ενασχόληση με τον Ναυταθλητισμό και το άθλημα της ιστιοπλοΐας, ότι ο ΙΟΜ προσφέρει μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά άνω των 7 ετών που γνωρίζουν κολύμβηση. Παράλληλα, ενημερώνουμε ότι ξεκινάνε και τα μαθήματα ενηλίκων για την εκμάθηση ιστιοπλοΐας με σκάφη ανοιχτής θάλασσας, για την απόκτηση διπλώματος κυβερνήτη ιστιοφόρου σκάφους.

Πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΙΟ Μυτιλήνης (www.i-o-m.gr), στα τηλέφωνα των εφόρων: του παιδικού τμήματος κ. Κώστα Αθηνιώτη (6978893703) και της ανοιχτής θάλασσας κ. Σταύρο Σίμου (6973000530), στο email: info@i-o-m.gr και στα γραφεία του ΙΟΜ στη Μαρίνα Μυτιλήνης κάθε Τρίτη στις 20:00.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΜ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟY 2017 ΣΤΗΝ ΚΩ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ

ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ

ΚΩΔΙΚΟΣ